750 W sähköpyörät

750W sähköpyöriä myydään ympäri maailmaa, mutta tällä hetkellä Suomessa saatavuus on vielä niukahko. Sähköpyörät.net on ensimmäisten joukossa saanut valikoimaansa tehokkaampia 750 wattisia sähköpyöriä.

Pyörän tekniikka on muuten vastaava kuin yleisesti myynnissä olevissa 250 wattisissa sähköpyörissä, ero tulee ainostaan moottorin tehosta joka on kolminkertainen perinteisiin sähköpyöriin nähden. Ennen kaikkea vaihtelevassa maastossa ajava pyöräilijä kaipaa moottorilta vääntöä ja tehoa.

Yli 250 wattisissa sähköpyörissä on huomattava erilaiset lainsäädännölliset vaatimukset. Mikäli sähköpyörässä on yli 250 wattia, moottorilla varustetun polkupyörän (L1e-a) suurin teho saa olla enintään 1000 W, moottorin voi toimia ilman polkemista, mutta sen on kytkeydyttävä pois päältä kun nopeus saavuttaa 25 km/h. L1e-a luokan sähköpyörät tarvitsevat liikennevakuutuksen, hinta vaihtelee vakutusyhtiöittäin noin 8-10 euroa kuukaudessa, joten kustannus ei ole järin suuri. Tarkemmin voimassa olevaan lainsäädäntöön pääset tutustumaan Trafin sivuilla.

750 wattisten sähköpyörien odotetaan yleistyvän vuoden 2023-2024 aikana ja toimijoita markkinaan tulee varmasti useampia uusia. Sähköpyörät.net myy laadukkaita 750 wattisia sähköpyöriä ensimmäisten joukossa, joten varmista itsellesi menopeli, josta ei vauhti lopu ja ylität näillä tiukimmatkin esteet. 750 wattisten sähköpyörien valikoiman löydät täältä 750w sähköpyörät.